dinsdag 5 augustus 2008

Dit doet me nou goed!

In Januari ben ik in het theater in Maastricht naar een show van Roue Verveer geweest. Voor de mensen die hem niet kennen. Echt een top cabaretier! Maar als je even in mijn blogarchief terug leest, zul je daar mijn verhaaltje over die show vinden. En ook dat Roue me toen een beetje betrokken heeft in zijn show. En dat ging natuurlijk over CF.

Sinds die tijd beetje contact blijven houden. Af en toe een krabbeltje op hyves. hihi. Maar!!! Vorige week kreeg ik een mailtje van hem. Hij ging een dag samen met Mo Fouradi(van het muziek duo Fouradi) een dagje bij de NS werken, voor het goede doel.........CF-stichting. En zoals die heel lief zei......dat kwam toch een beetje door mijn verhaal. Heb toen na de show nog een tijdje met m gesproken over CF.

En hij heeft gister gewerkt bij de NS. En kreeg net een mailtje met daarin een leuk filmpje erover. Dus!!! Kijk. En ben trots op dit duo die dit toch maar weer even doen voor alle mensen met CF en een beetje voor mij.Hier wordt ik toch wel weer een beetje vrolijk van. Dankjewel lieve Roue en Mo!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

waar een leuk avondje theater wel niet goed voor is! Super leuK! KUSSS Han

Anoniem zei

Leuk filmpje ("Cystic Faibroisis" :-)). Heb je laatste logs ook gelezen en kan alleen maar zeggen dat ik net als alle anderen heel erg met je meeleef. Meeleef... leven... nieuw leven!! Om in de sfeer van het filmpje te blijven kan ik voor jou alleen maar hopen dat die longen in 'sneltreinvaart' eraan zullen komen. Sterkte Lieserd (s=v!)!!

Groetjes, John.

Jannie zei

Aaahh wat leuk zeg! En ook lief dat hij je zo op de hoogte houdt!

Al hadden ze het goede doel nog wel wat meer mogen toelichten ;)

rob zei

Prima, dat ze door zo'n filmpje (en zo'n dag) aandacht vragen voor CF!

Nu maar hopen, dat je binnenkort een oproep (nee, niet voor de theatershow, ook al zul je die ook wel leuk vinden!) krijgt voor je "nieuwe longen", want daar ben je echt mee geholpen!

Groetjes en sterkte,

Rob

Joeltje zei

Wat goed en waar dus een avondje theater wel niet voor is!
Sterkte!