zondag 30 maart 2008

klusser de klusser de klus

We hebben er hier een lang klus weekend opzitten! Nou ja klus weekend. Eigenlijk is er de afgelopen tijd veel gedaan hier thuis. Mams heeft volgens mij de smaak te pakken. Heb een week of 2 geleden al samen met mam door het hele huis alle boeken verzameld en die allemaal uitgezocht. En alle boeken in dozen gedaan, want als ik uit huis ben, dan wordt mijn slaapkamer een mooie boekenkamer. Dus we hebben die week ook al boekenkasten gekocht. Dus wordt echt een mooi kamertje voor mam als ik weg ben. Leuk leuk. Maar hierna hadden we de smaak te pakken. De woonkamer is ook mooi opgeknapt. Nieuwe grote kast, en een nieuwe tv kast en de muren en plafond zijn opnieuw geschilderd. Als laatste hebben mijn broers dit afgelopen weekend hier ook hard gewerkt. We hadden in de tuin een tuinhuisje staan, maar die was al heeeeel oud. Ik kan me niet anders herinneren dan dat we dat tuinhuisje hadden. Na al die jaren was die eigenlijk niet meer zo mooi. Dus zaterdag hebben ze die eruit gehaald en zondag de nieuwe geplaatst. Alleen het regende hahaha. Echt sneu, arme Sander, Steven, Purcy en mam. Ik zat eerst nog lekker buiten op een stoel (wel met een dekentje om) buiten mee te kijken, maar bij de eerste druppels ben ik toch maar naar binnen verhuisd. Maar de echte bikkels werkte hard door. Met als resultaat, een mooi nieuw tuinhuisje!! En zoals klus van kabouter Plop zegt, Ik wordt zo moe van al dat klussen!!!! Nou, het klopt, ik heb niks gedaan en ben al moe. Misschien van het lachen…want mijn 3 broers samen aan het werk, is erg melig om te zien! Dus het ideale klusteam voor in mijn huisje dalijk!

vrijdag 28 maart 2008

Twan en ik.....:(

Hoi lieve mensjes,

Het is al weer even geleden dat ik mijn blog heb geüpdate. Dit komt omdat ik me niet zo fijn voel op het moment.
Twan en ik hebben het namelijk uitgemaakt.

Het ging namelijk al een tijdje slechter met Twan en met mij gaat het ook niet zo goed, waardoor we beide te weinig energie hebben om elkaar op te zoeken.
Afgelopen woensdag hadden we samen weer afgesproken na lange ziekenhuis opnames en tijden dat we ziek waren. Maar tussen die woensdag en de vorige keer dat we elkaar zagen zaten 10 weken!
En dat is echt te lang voor ons.
Want steeds was het weer de vraag wanneer we elkaar weer konden zien nadat 4 of 5 dagen van elkaar hadden genoten. Steeds weer die onzekerheid na dat leuke weekje in Reek. Telkens weer viel ik in een diep gat van gemis.
Op een gegeven moment gaat dat je opbreken en om dat en mogelijke ruzies hierom te voorkomen hebben we donderdag nacht besloten om het uit te maken.

Het lijkt ons beter om nog 1 x een moeilijke periode om onze relatie te hebben dan telkens weer die onzekerheid.
En nu zijn we nog aardig tegen elkaar. Wellicht dat over een tijdje toch ruzies zouden krijgen door de frustraties elke keer.
Nu kunnen we als goeie vrienden verder gaan met het leven en zien we wel wat de toekomst ons brengt.

donderdag 27 maart 2008

2 jaar!.....?

'Alles moet je vieren'. Zegt mijn moeder altijd. Moeten we dit dan ook vieren. Ik sta vandaag precies 2 jaar op de wachtlijs. Vier je het dan niet, omdat het eigenlijk helemaal niet leuk is dat het al zo lang duurt. Of 'vier' je het wel, omdat je het al 2 jaar volhoudt. hmm......moeilijk. Ik weet iig wel, dat ook al moet ik nog 2 jaar wachten......ik wacht en hou net zo lang vol totdat ik ze heb! Dus ooit........valt er echt iets te vieren! Nieuwe longen voor Lieserd!

woensdag 26 maart 2008

Controle azm


Vandaag moest ik in t azm op controle. Bij de longarts. En cf-verpleegkundige. Met mam daarheen, wie anders natuurlijk haha. Er was een feestje in het zkh, 25 jarig bestaan van de kindertelevisie. Heel leuk, maar wat een herrie. En stond een heel podium in de gang waardoor ik nog verder moest (om)lopen naar de poli. Eerst ff in een overvolle wachtkamer wachten. Was druk! Niet normaal. Alemaal hoestende mensen. Heerlijk:P Na kwartiertje wachten was k aan de beurt. Jippie. Eers even met de cf-verpleegkundige gepraat. Hoe t nu met me gaat. Nou ik vond dat t nie zo lekker ging. Was ze t wel mee eens, kwamen nogal moeilijk hele zinnen uit me. Zo benauwd bluh. Daarna nog even met de arts zelf gepraat. We stoppen even met de colestine en doen een maand extra toby. Ben ik wel blij mee, wordt altijd zo benauwd van colestine. Dus. Ook kwam die erachter dat ik iets van botontkalking heb. En ook nog uh, kalk tekort. Dus heb er weer wat bij. haha. Kreeg meteen een recept mee voor 5 nieuwe medicijnen erbij. Dus kan de kast weer aanvullen. Heerlijk! Verder ben ik wel weer goedgekeurd. Een kuur wilde ik niet, was de arts het wel mee eens. Die bewaren we voor als het thuis echt niet meer gaat. En heb nog niet zolang geleden in het zkh gelegen, dus we wachten nog even. 9 April moet ik Utrecht op controle, kijken wat ze daar zeggen...........

zaterdag 22 maart 2008

Who's next?

1…………2……………3……………..4……………..5…………….6…….Zoveel kwam ik er vandaag tijdens t uitruimen van mijn kasten tegen. Overlijdenskaarten en bidprentjes. Van mijn papa, oma’s, maar het meest confronterende….van een aantal mede cf-ers! Het lijkt de laatste tijd erg hard te gaan. Transplantatiewereld lijkt stil te staan. Zijn zoveel mensen die die longen nodig hadden gehad, maar ze nooit gekregen hebben. Zoveel mensen die er nu nog op wachten en zo hard hopen dat het voor hen niet te laat komt. En bij die mensen hoor ik zelf ook. Ik hoop echt zo erg dat ik ooit met een nieuw setje longen hier op kan terug kijken. En eeuwig dankbaar mag zijn voor mijn nieuwe leven. Want ik wil niet bij die veel te veel mensen horen waar het te laat voor kwam…

Wil je mij en veel andere wachtende mensen een klein beetje helpen met een beetje meer hoop te krijgen hierop…

http://www.donorvoorlichting.nl/

vrijdag 21 maart 2008

Waarom?

Hierom!
Dit is nou 1 van de velen redenen waarom ik snel nieuwe longen wil hebben!
Mijn neefje en nichtje....Niels en Sara!















Goede reden toch he.......


woensdag 19 maart 2008

Officieel MIJN (poppen)huisje!

Jaja! Het is nu officieel! Heb vandaag de papieren getekend voor mijn huisje! 1 Mei krijg ik de sleutel. Duurt wel dus nog even. Maar!! Ben super blij!!!

Heb eigenlijk niet veel andere dingen te vertellen. Dit was t wel voor vandaag! Vond ik ook wel genoeg voor 1 dag, je tekent natuurlijk niet elke dag zo'n papiertje he;-)

maandag 17 maart 2008

Sparen voor je uitset?? Ik niet!

Jongeren van mijn leeftijd, die beginnen, of zijn al begonnen met het bij elkaar sparen van hun uitset. Voor als ze ooit uit huis gaan en op zich zelf gaan wonen. Ik doe dat anders. Ik bedenk dat ik toch wel eens op mezelf wil gaan wonen. Vertel dat op een avond aan mijn moeder. De volgende dag schrijf ik me in. En 2 weken later hoor ik dat er een huisje voor mij is. Dus om in deze stijl door te blijven gaan, heb ik vandaag in ongeveer 3 uur tijd samen met mijn moeder de Ikea leeg gekocht. Ik heb een lijstje gemaakt, met wat ik allemaal gekocht heb. O, ik doe hem er wel even bij. Komt die he….

Woonkamer
2 glazen lampjes

Slaapkamer
Dekbedovertrek, Hoeslaken

Badkamer
Wc-borstel, Prullenbakje, Badlakens 5x

Keuken
Kookwekker, Koffiekopjes 8x, Glazen 6x, Onderzettertjes 8x, Glazen schaal 1x, Koelkastmagneetjes, Wijnrekje, Bestekset, Olijfsetje, Vergiet, Peper en zout stelletje, Koekenpan 2x, Dunschiller, Pizzasnijder, Houten lepels 4x, ijzeren aanrecht, onderzetter, Schaar, Vleestang, Keukenrolhouder, Thee en koekjesbak, Bordenset, Koffiepads bus, Snijplank, Dienblad, Vleesmes 2x, Grote messen 3x, Bestekbakje, Knoflookpers, Blikopener, Kurkentrekker, Theedoeken 3x, Handdoeken 3x, Kruidenpotje, 4-delige pannenset

Best veel he! Ben er ook super blij mee. Heb ook echt gekeken dat alles bij elkaar paste. Haha! Als ik dat al bij zulke spullen doe, hoe lang moet ik dan wel niet nadenken over wat ik voor een meubels wil. Dat wordt helemaal een klus! Toen we eindelijk waren uitgewinkeld, konden we dan naar huis. Ik was helemaal kapot. Thuis heb ik samen met mam alles op tafel uitgezet en er even wat foto’s van gemaakt. Speciaal voor al mijn trouwe lezers! Lief van mij he. Dus, hier zijn de foto’s!

vrijdag 14 maart 2008

Ontwikkelingen in de transitie van adolescenten met chronische aandoeningen

Poe! Wat een titel he. Maar dat was het thema van vandaag. Niet hier thuis, maar in Arnhem. Ik was door mijn kinderarts gevraagd of ik samen met hem daar een praatje wilde houden. Voor zo'n 100 artsen. En die hadden zo'n dag, waar ze weer veel nieuwe dingen leren. En dit keer ging dat dus over hoe het is om van de kinderafdeling naar de volwassenafdeling over te gaan als patient met een chronische ziekte. Dus daar was ik natuurlijk heel geschikt voor. Vond mijn kinderarts in ieder geval. hihi. Dus na een paar keer erover gemailt te hebben, over wat ik dan zou gaan vertellen, was het vandaag zover. Ik mocht met hem meerijden daarheen. Was wel zo makkelijk natuurlijk. Wij hoefde gelukkig pas smiddags ons praatje te houden, dus hoefde hier niet al te vroeg weg. 11 uur. Dus valt nog mee he. In de auto nog even gepraat over wat we precies gingn zeggen. Hij had al een mooie powerpoint presentatie gemaakt, over die overgang van de ene naar de ander afdeling en ook een beetje in grote lijnen hoe mijn cf-geschiedenis verlopen is. De grote punten beetje op een rijtje. Is toch wel beetje gek om dan zo te zien, wat ze allemaal al met me gedaan hebben. Maar goed, schrok er niet van hoor ofzo. hihi. Mijn praatje hield eigenlijk in dat ik gewoon wat vragen zou beantwoorden. Dus hoefde niet echt zelf een heel verhaal te vertellen. Al gebeurd dat natuurlijk wel, dat je er veel omheen verteld. Han, mijn arts, vertelde eerst met behulp van de presentatie dan beetje over mij. En toen vroeg die mij in welk profiel ik pas, zelfstandige patient, of een bange patient, of een moeilijke en eigenwijze patietent. En nog iets. Nou ik vond mezelf wel een zelfstandige patient, met een beetje eigenwijsheid;) Hier moest iedereen meteen om lachen:O O ja, op de voorste rij zat (heel toevallig) 1 van de zaalartsen van Maastricht. En toen kwam het, het onderwerp, segregatie. haha. Dus heb maar heel eerlijk verteld hoe ik erover denk. En tot in hoeverre ik me daaraan houd. Maar ze begrepen het wel, Twan en ik kwamen natuurlijk ook ter sprake. Maar het praatje ging eigenlijk heel erg goed. Werden gelukkig veel vragen gesteld en ook echt goede vragen. Over wat ik vond dat verbeterd kon worden voor patienten die nu over gaan van de kinder- naar de volwassenafdeling. En wat ik vind dat beter moet op de volwassenafdeling. Dus ik hoop echt dat ze er iets aan hebben gehad en er ooit nog eens aan denken.....Als bedankje kreeg ik nog een mooie bos bloemen en een kadobon. Echt heel lief. Want ik vond het gewoon leuk om te doen enzo. En dan toch nog iets ervoor krijgen. Echt leuk. Na ons hield nog een arts een praatje over transitie bij diabetespatienten. Dus daar hebben wij samen nog even naar geluisterd. Was wel interessant, alleen ons praatje was leuker haha. Daarna zijn we weer lekker naar huis gegaan. Ik was er ook wel aan toe. Kapot!!! De terug weg was wat langer, iedereen reed zoooo langzaam! Maar goed. Uiteindelijk toch thuis gekomen en hup! Zo t bed in! Het was wel een leuke dag hoor. Zelf ook weer wat dingen geleerd dus. Dus lieve lieve lieve doktertjes! Denk een beetje na bij de kleine (sociale) dingen. Dan komt t helemaal goed!

Het ging ook een stukje over Longtransplantatie. Deze 2 plaatjes stonden ook in de powerpoint presentatie. 2 grafieken over longtransplantatie. Misschien vinden sommige mensen dat interessant. Dus hier is die.

donderdag 13 maart 2008

Groot nieuws!

Ik heb heel heel groot nieuws!!! Nee geen longen, maar wel ander heel groot nieuws! 2 verhaaltjes terug, met dat lijstje met dingen die ik nog wil doen. Stond bovenaan, een eigen huisje! Nou! Hij kan doorgestreept, want! IK HEB EEN HUISJE!!!!!!!!! Ik was er al een tijdje aan t over aan t nadenken, om op mezlf te gaan wonen. Maar dacht steeds, ik wacht wel eerst op nieuwe longen. Maar steeds meer dacht ik, Nee! Ik wil er alles uithalen wat er inzit. Stel die longen komen niet op tijd, dat wil ik wel precies gedaan hebben wat ik wil! Dus dat heb ik gedaan!!!! Ben samen met mam een week of 2 geleden eens gaan kijken hoe en wat. Of dat eigenlijk wel zou kunnne. En we kwamen er achter dat met wat hulp van thuis, ik best opmezelf zou kunnen wonen. Heb natuurlijk wel nog hulp nodig met dingen, (was, poetsen, boodschappen enz.) Maar dat wilde iedereen met liefde voor me doen! Lief lief! Maar we zijn dus eens gaan zoeken. En vandaag 2 weken later was het zo ver. Telefoon. Woningbouw! Het huisje (duplexwoning, dat is een kleine woning, met alles gelijkvloers) Is voor mij! Woensdag heb ik nog een gesprek enzo. En dan zal het snel rond zijn. En ga ik dus uit huis, en op mezelf wonen! Het huisje bestaat uit een keukentje, badkamer met douche, 1 slaapkamer, en de woonkamer. Alles is heel heel klein, echt een poppenhuisje. Maar hey! Kleine meisjes, kleine huisjes! Ik ben zo blij! Dus, Ikea! Here I come! Shoppen!!!

Sponors kan ik natuurlijk altijd gebruiken;) Dus! Ik heb alles nog nodig!! whahaha.

IK BEN ZO BLIJ!!!!! IK HEB GEWOON EEN HUISJE!

dinsdag 11 maart 2008

Dirty Dancing


*Smelt! Dat is wat ik erover kan zeggen. Ik ben dol op de film. Dirty Dancing. Het romantische verhaal tussen Baby en haar dansleraar Johny! En dat gecombineerd met mooie liedjes en nog veel mooiere dansstukken. Ik ben er echt dol op!

En na 100e keren de film gekeken te hebben met toch elke keer weer kriebels in mijn buik, is het dan zover! De musical is er! En daar moet ik natuurlijk heen! Dus Inge en ik hebben kaartjes! Super he. 11 Mei is het zover. En kan ik een beetje meevoelen met dat Dirty Dancing wereldje van Baby en Johny! Heb er ontzettend veel zin in!

23:00: Ik kijk net even op mijn blog en zie ik bij reacties een stukje van Irene. En ik moet nu ik dat gelezen heb nog even 2 hele bekende zinnen uit Dirty Dancing erbij zetten.

"I carried a watermelon."
"Nobody puts Baby in a corner!

Iedereen die de film kent, weet dat dit 2 hele bekende zinnen zijn. Mijn favoriet is toch wel, "I carried a watermelon" Geweldig!!!


maandag 10 maart 2008

Dingen die ik nog wil doen:

Ik vond dit leuke idee op de site van Jannie http://www.jannie.punt.nl/ Een lijstje maken met daarop dingen die je nog wilt doen.

Dus dat heb ik ook eens voor mezelf gedaan. Dit zijn dingen die ik nu wil doen, of pas als ik nieuwe longen heb.....












Balletje Balletje


Hoe lang zou dat geleden zijn. Balletje Balletje. Nee niet een spel, maar een fysiotherapie hulpmiddel. Om je longen sterker te maken en slijm op te hoesten. Zullen wel cfers zijn die hem nog kennen. Je blaast of zuigt aan zo'n stom apparaat en dan gaan er balletjes omhoog! hmm. Maar wat hebben we nog meer gehad. Peak-flow, flutter, pep-masker, spirometer. Er zullen er nog heel wat geweest zijn, maar kom zo niet op de namen.

Maar dat balletje balletje ding, heb ik dus gebruikt toen ik nog een klein meisje was. Maar heb hem gister toch weer eens uit de kast getoverd. Want ik heb gehoord dat als je diep in en uit ademt, je co2 ook wat minder wordt. Dan adem je dus co2 meer uit. Dat doet de kapbeademing eigenlijk ook. Dus we gaan vanaf vandaag terug in de tijd. Balletje Balletje, doe je werk!

Als er nog cf-ers zijn die nog andere dingen weten wat ze ooit gebruikt hebben of nu nog gebruiken, laat het maar even weten, vind ik wel leuk!

zondag 9 maart 2008

Afhankelijk???


Zal het dan toch zo zijn? Zal ik dan toch voor de zoveelste keer denken, ja Lisa, je hebt m echt nodig. Hmm.... !@#$%^&* Vanmorgen wist ik het weer zeker. Heb hem echt nodig. Ook al ga ik maar een uurtje of 2 slapen. Je raad het al, het gaat weer over die kapbeademing. Heb er afgelopen nacht gewoon mee geslapen, maar vanmorgen nadat ik even naar de wc ging, toch nog even 2-3 uurtjes in slaap gevallen, zonder kap. En ja hoor, het resultaat. De hele dag hoofdpijn, huilen, chagrijnig. En ow ja! HOOFDPIJN!!! Echt om gek van te worden. Enige oplossing, naar bed gaan en slapen met die kap op. Mijn probleem, niet aan die kap willen overdag. T zal me toch niet gebeuren dat ik zoooo afhankelijk van dat rot ding wordt....Misschien toch eens aan toegeven????

donderdag 6 maart 2008

Logeren bij Queen

Nou! Na lang steeds opnieuw een datum afspreken, was het nu dan zover. Ik ging een paar dagen bij Queen logeren. Ze woont ver ver ver weg, dus ze dacht, laat ik een goeie auto meenemen om Lisa op te halen. Nou, Queen is ong. net zo groot als ik ben en ze kwam met een Land Rover. Echt heel grappig om te zien. Net met dr koppie boven het stuur uit. Maargoed, nadat me moeder me even had geholpen met alle spullen in de auto te zetten, (2 mega tassen en een zuurstofapparaat, ik ging 3 nachten) konden we dan op weg naar Queen dr huis. Ver weg dus! Daar zijn we meteen op de bank geploft, nadat de lieftallige broer van Queen mijn spullen weer uit de auto sjouwde. Rest van de avond hebben we beetje op de bank gehangen, quiche gegeten haha. En nog een paar domme foto's gemaakt:P De volgende dag moest Queen even in het zkh op controle, dus ben ik maar meegegaan. Heb op haar gewacht in de grote hal. Nou! Dat kun je maar beter niet doen. Ik dacht, ga even liggen op zo'n groot blok. Dacht een man serieus dat ik dood was hahha. Maargoed, gelukkig kwam Queen na niet al te lange tijd weer terug. Inmiddels hadden we besloten om EVEN naar de Mac te gaan. Daar nog afgesproken met iemand anders. Hebben uiteindelijk van 4 uur tot half 8 ofzo daar gezeten. Maar toen moest Queen nog ver weg naar huis rijden!! Aaaaaah! Dus heb dr goed wakker moeten houden. Schudden, slaan, schreeuwen. Maar we zijn heelhuids thuis gekomen hoor. 3x raden wat we daar gedaan hebben. Op de bank geploft! whoeheo! Maar! Ik wilde om 11uur die avond nog een programma zien over tienermoeders:P Dus daar heb k Queen net op tijd voor wakker gemaakt. Nadat we dat met 1 oog hadden gekeken, we waren zoooo moe, zijn we maar naar bed gegaan. Tussendoor op de hele dag natuurlijk weer heel wat domme foto's gemaakt! Altijd leuk:P Om later aan je kleinkinderen te laten zien hoe onverstandig oma Lisa was(A) Woensdag, ja! Dat was me een dagje. Eerst maar eens lekker beetje uitgeslapen. Smiddags, toen wij nog op de bank lagen in onze pyjama met een dekentje om, kwam Tineke. Een vriendin van Queen. Die kwam gezellig kletsen. En uh, poetsvrouw spelen. Zo lief, ze ging even een beetje voor ons opruimen, stofzuigen en bed van Queen verschonen. Die was weer zo vies! Nadat we weer voorzien waren van alle roddels en het huis weer spik en span was moesten Queen en ik er toch aan geloven. Douchen, aankleden. Want Oek kwam. Die kwam voor ons koken. Queen en Oek zijn eerst nog even boodschappen gaan doen, want daar had die geen tijd meer voor gehad:L Prioriteiten stellen Oek! Maar goed. Daarna ging die dan wel heel lekker voor ons koken. Queen en ik liepen maar een beetje in de weg denk ik:P Maar uiteindelijk stond er dan toch iets lekkers op tafel. Pasta, Saus, en Slaaaa! En als toetje. Zelf gemaakte Brownietaart! Oh en echt, k ben geen meisje meisje, maar wel een vrouw die dol op chocola is! Was zo lekker. Met ijs erbij:P Jammie. Maar toen, voor de mensen die ook de blog van Queen lezen. Over dit laatste stukje zullen de meningen wat verschillen. Het laatste gedeelte van de avond;) Oek ging aan t bier, Queen ging aan t bier.......En ik....ik Rose. Maar!!! Queen en Oek, ik was niet zat. Want na 1 of 2 glaasjes rose ben je niet zat. Dus! Schatten van me! Ik weet niet hoe ver heen jullie waren maar ik weer heus nog wel dat ik aan Queen mijn blousje voor 10 euro verkocht had. Jij dacht, dat weet ze morgen niet meer. Maar ik dacht, dat weet Queen morgen niet meer. haha. Dus, die 10 euro heb je netjes weer terug:P Ik me blousje weer terug. Prima toch hahahaa. Snappen jullie het nog:P En onze enige getuige was Oek, maar ja, die was ook niet echt betrouwbaar meer op dat moment geloof ik he;) Toch?? Nou de rest van de avond heb ik me perfect gedragen. En was het toch nogheel erg gezellig haha. Lagen wel TE laat in bed, waardoor ik echt te moe was om me nog om te kleden. Dus met kleren en al naar bed, later toch maar omgekleed, half, en weer naar bed gegaan. Misschien toch wat eerder slapen?? Volgende ochtend, was ik er toch redelijk vroeg uit. Niet omdat ik nou zo fit werd, maar ik had een hypo. Altijd leuk als je net lekker wilt uitslapen. Dus ben ik die hypo maar gaan wegwerken, met wat siroop. En toen toch maar gaan sprayen, beetje opruimen, want dat was wel nodig!:O Een uur of 2 later kwamen Queen en Oek ook eens hun bed uitrollen. Eerst even ontbijten, Oek met zijn eigen Brownietaart. Lekker zo in de ochtend he:P En daarna weer verder opruimen. Queen was zooooooo moe dat ze me niet meer naar huis kon brengen, dus kon ik met Oek meerijden. Ik was inmiddels ook wel helemaal kapot. Dus blij toen ik in de auto zat op weg naar huis. Queen, het was heel gezellig. Heb echt veel gelachen. Vooral om al die domme foto's! Nog even 1 ding, SpiderPig, SpiderPig! (K)

woensdag 5 maart 2008

2 Jaar!!

Vandaag zijn Twan en ik 2 jaar samen!!! Whoehoe! Hvj! kus

zondag 2 maart 2008

Oom Michiel VS Niels!

Oom Michiel is vandaag ingemaakt door Niels. Niels wilde graag de vliegenmepper hebben om mee te spelen. Maar oom Michiel zei tegen Niels dat die niet nodig had, want er waren nu toch geen vliegen. Waar Niels heel snel op antwoordde; Die komen dalijk wel hoor!!

Geweldig toch! Dus, pas maar op, want Niels kletst je zo onder de tafel! 2,5 jaar! Wat moet dat wel niet worden als die 16 is........

Een dagje bij Irene en Sjoerd

Haay! Nou, ik ben gister dus na lange tijd weer eens een dagje naar Irene en Sjoerd en Rover natuurlijk geweest. Normaal gaan we een dagje op stap, naar de stad of naar de bios ofzo. Maar ik ben niet zo heel fit nu, dus we hebben het lekker rustig aan gedaan. Gewoon een dagje bij hun thuis. Nou ja rustig, ze hadden voordat ze mij ophaalde een kast gekocht. En Irene, die wilde die natuurlijk meteen opgezet. En ik geef dr geen ongelijk, zoiets heb ik ook. Als je iets nieuw koopt, moet je het ook meteen opzetten vind ik;) Dus we hebben zo beetje de hele middag aan die kast gewerkt. Nou ja, vooral Irene en Sjoerd. Ik heb de finishing touch gedaan. De knopjes op de lade geschroefd;-) Ook belangrijk. Maar het resultaat was erg leuk. Mooie kast hoor;-) Verder hebben we gewoon gezellig gekletst en lekker gegeten. Zuurkoolschotel. Jammie Jammie. Nou, Irene en Sjoerd. Het was echt weer gezellig. Moeten we toch iets vaker doen. hihi.

Ik was wel wat laat thuis gister. Was zo gezellig. Dus ik heb vandaag tot 12 uur uitgeslapen. Was wel nodig. Heb ook tot 12 uur dus de kapbeademing opgehad. Maar vanmiddag om een uur of 3 kreeg ik toch weer hoofdpijn. Als dat nou toch zo blijf, misschien volgende week toch eens het zkh bellen. Om eens de co2 waarde te laten prikken. Misschien moeten we de kap een beetje bijstellen ofzo. Ik weet t ook niet. Ik wacht t nog even een weekje af.....

zaterdag 1 maart 2008

Happy Birthday voor Twanneman!


Mijn mannetje is vandaag jarig!!! 24 kaarsjes moet die uitblazen;)
Gefeliciteerd lieverd! Ik kom t snel met je vieren.
Kus

Ik ga dalijk naar Irene en Sjoerd. Ze komen me zo ophalen. Ik zit al helemaal klaar. ahahaha. Alleen nog ff zuurstoftankjes vullen. Dus dat ga ik nu fftjes doen. Schrijf morgen wel even hoe het was. x