zondag 23 december 2007

Naar Twan toe

Ik ga naar Twan toe, Lekker daar kerst en oud en nieuw vieren. Jullie horen wel als ik thuis ben hoe het was. Allemaal alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

vrijdag 21 december 2007

B’Arts!

Hier heb je je one minute of fame Bart. Nog bedankt voor het meehelpen aan mijn super mooie site!! Was dit 1 minuut? Wel he. Haha!

donderdag 20 december 2007

Hoe is de rijtest gegaan??!!

Vandaag had ik dan de beruchte rijtest waar ik ongeveer een half jaar geleden voor ben afgekeurd. Om 10 uur kwam mijn rij-instructeur me ophalen. Richard. Dat praat makkelijker. Om 11 uur moesten we bij het CBR zijn, dus had ik eerst een uurtje rijles. Hebben even die slalom oefening en die noodstop geoefend. En toen naar het CBR gereden. Ik had dezelfde keurmeneer dan de vorige keer, beetje eng dus. Nou in de auto gestapt, Richard ging gelukkig ook mee. Moest natuurlijk naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats rijden en daar gingen we dan. Doodeng vond ik het. Maar eerst die slalom oefening. Moest nu 4x zo snel als ik kon mijn stuur van helemaal links naar helemaal rechts draaien. En na 1 min bij te mogen komen nog een keer. En daarna nog een noodstop maken en toen ook nog meteen gewoon doorrijden en de weg op. Ik had het wel benauwd, maar heb zo weinig mogelijk laten merken, voor zover dat gaat dan. Hij had het wel in de gaten denk ik, maar toch zei die. Nou dit ging veel en veel beter. Dus ik helemaal happy natuurlijk. Die heb ik dacht ik! Maar! Toen moest ik nog een tijdje gewoon gaan rijden. Ik denk dat dat een half uur ongeveer was. Maar in die tijd, zag ik 1 auto, 1 fiets te laat. Hij hoefde niet in te grijpen, maar ik remde volgens hem te laat. En de auto sloeg 2x af. Hij zei er tijdens het rijden niks van, dus ik dacht nog. Ach, dit valt wel mee, het ging natuurlijk om die test op de parkeerplaats. Komen we uiteindelijk terug bij het CBR. En toen kwam de uitslag. Conclusie: De test ging stukken beter, dus daar was die tevreden over, maar! Ik moet 10 lessen nemen, dan terug komen!! Om de test nog een keer te doen. Hij wil bekijken of dat concentratie verlies komt door zuurstoftekort na een tijd van inspanning. Of dat het kwam doordat ik gewoon een half jaar niet gereden had, dit dus weer mijn eerste les was, en dan ook meteen zo lang. En zenuwen natuurlijk. Wat ik er van vind? Ja ik ben blij dat dat gedeelte waar het om ging goed is gegaan. Maar, zekerheid heb ik dus nog niet. Het moet dus allemaal nog een keer. Bang dat ik het dan niet haal? Nee hoor, want ik weet dat het niet om zuurstoftekort ging. Maar gewoon, te lang niet gereden, nu ineens heel lang en gewoon te zenuwachtig voor die man. Dus kom maar op na 10 lessen. Dan rijdt ik perfect!!!!! Stom gedoe!

woensdag 19 december 2007

Controle Utrecht.

Pfff, wat een dagen zijn dat zeg. De controle’s in Utrecht. Lang, saai, en bijna doelloos. Alhoewel, ik doe alles voor nieuwe longen natuurlijk hahaha. Nee maar we zaten om uh 11 uur in de auto. Ik moest nuchter zijn voor die vetmeting, dus konden onderweg ook niet even lekker een broodje ofzo gaan eten. Waren natuurlijk ook weer te vroeg in Utrecht, want je moet wel rekening houden met file’s zegt moeders:P Kom je eindelijk daar, mag je niet via de hoofdingang naar binnen, er was een verdacht pakketje gevonden. Halve personeel liep met kerstpakketten. Geweldig. Maar er was dus echt iets aan de hand blijkbaar, dus moesten helemaal buitenom naar de poli lopen. Kom je op de poli, is op de tijd die je afgesproken hebt niemand daar. Dus we belde maar eens een nummer dat op onze afspraakkaart stond. Bleek dat de longpoli verhuist was. Waren ze vergeten door te geven. Dus weer halve zkh doorracen. Eindelijk op de goeie poli. Eerst vetmeting en longfunctie. FEV1 was 18%. Vorige keer 19% dus is goed zo. 1% kijken we niet op he:P Vetmeting was ook wel redelijk, was alleen veel spiermassa kwijt. Maar had ook niet anders verwacht, het sporten gaat steeds moeilijker, dus bouw ook niks meer op zo. Daarna gesprek met dietiste en maatschappelijkwerk. Heb met haar nog even gesproken over het feit dat ik mijn studie bij de loi niet vergoed krijg van het uwv. Omdat het volgens hun geen reïntegratie is. Dus dat ging ze nog eens voor me nakijken. Heel fijn natuurlijk. Ik weet er allemaal niet zoveel van. Als laatste nog een gesprek met de Dokter. Alleen….Hij gaat weg uit Utrecht. Gaat in Groningen werken. Echt heel jammer. Vond het altijd wel een fijne man. Maarja, ik krijg nu een vrouwelijke arts. Ze was ook bij het gesprek. Ze leek me wel aardig. Dus nu moet ik altijd bij haar op controle in Utrecht en natuurlijk ook tijdens en na de transplantatie blijf ik dan bij haar onder behandeling. De verpleegkundige waar ik normaal ook nog mee moet praten was er niet, dus waren gelukkig iets eerder klaar. Lekker. Om uh, half 4 uur ofzo stonden we buiten. En toen naar huis. FILE!!!!!!!!!!!!! Waren om 7uur thuis. Over 4 maanden weer op controle……….En dan begint het weer van voor af aan. Als k nou binnen 4 maanden longen krijg hoef k niet op controle:P whoehoehoe!

dinsdag 18 december 2007

1 Rijles gehad….

Ja je ziet het goed. Ik heb vandaag een rijles gehad. En wat was het weer leuk!!!!! I love autorijden. Maar dat was natuurlijk wel met een reden dat ik die les had. Ik heb namelijk eindelijk bericht gehad van het CBR. En ik moet komende donderdag komen om opnieuw een rijtest te doen. En als ik die haal, mag ik verder met lessen en dus ook op voor mijn rijbewijs. Dus we zijn vandaag even gaan oefenen. Het ging best goed moet ik zeggen, al ben ik toch bang voor die test. Het blijft gewoon ontzettend zwaar wat ik moet doen. Hebben dat vandaag geoefend, maar na 3-4x slalommen ben ik toch wel op. Maar! Donderdag! Tanden op elkaar, zuurstof heel hoog. En gas erop! Duim voor me allemaal. Donderdag 20 Dec om 11 uur moet ik.

maandag 17 december 2007

Winkelen met Loes.

Ik heb het! Ik weet waarom ik geld tekort kom. Het is Loes schuld! Ik belde haar vanmorgen op om te vragen of ze heel even mee naar de winkel en de apotheek ging. Moest even een boekje hebben en mijn toby ophalen. Maar ze had een beetje hoofdpijn. Dus we zouden dan een ander keertje gaan. Nou prima. Dus ik denk, dan hoef ik me ook niet snel snel te douchen nu. Blijf ik lekker thuis. Belt ze een uur later terug. Het ging weer, of ik dan mee wilde naar Heerlen. Ze moest ook nog kerstinkopen doen. Dus dan kon ik dat boekje ook wel in de stad kopen. Nou ik vond het allang leuk. Want ik ben dol op winkelen zoals je weet:P Dus snel onder de douche, dikke kleren, want Sander was even hier geweest en die zei dat het koud was. En toen op naar Heerlen. Waren we me kussen van mijn rolstoel vergeten, dus dat zat echt heel dom. Haha. Maargoed, dat is geen reden om niet te winkelen. Maar!!! Ik was eigenlijk van plan om niks te kopen, want ik had niks nodig. Maar ik had voor de zekerheid de pinpas van me mama mee. Want mijn eigen weet ik de pin-code niet van, en moet al een jaar ofzo een nieuwe pincode komen halen bij de bank. Maar vergeet ik steeds:P Dus ik de pas van mams mee. Loes die zocht en zocht naar een geschikt kado voor de kerst en ik, ik keek een beetje rond. Maar van kijken, ga je passen, en van passen ga je kopen. Loes kwam uiteindelijk thuis met niks en ik met uh, een broek, blousje, 2 hempjes, een vest en 7 paar sokken. Van die lange. Lekker warm. Dus ik weet waarom ik nooit geld over heb. Loes is het schuld. Die zei bij alles, ja dat staat je leuk. Of kijk Lies, dit is ook leuk! Hahaha. Nee hoor Loes, als je dit leest. Het was heel gezellig. Oh ik moet nog even 1 ding vertellen. Een tip. Mocht je in een rolstoel zitten en bang zijn om in een helemaal dichte lift te gaan. Ga dan NIET!!!!! Met je rolstoel met de roltrap. Dat gaat niet. Loes en ik hadden namelijk dat goede plan. Waren wel zo slim om mij er even uit te laten stappen en Loes zette dan de stoel op de trap. Alleen mijn zuurstoftank stond in die stoel, dus ik zat zeg maar vast met mijn slang aan die stoel. En ik sta op de trap, maar Loes kreeg die stoel zo snel niet mee. Whahhahaha. Ben nog nooit zo snel van een trap gesprongen. Maar poging 2 ging goed, want we gingen toch echt niet met die lift hoor! En dan heb je zo’n vrouw, die dan dom staat te kijken en niet helpt. En dan boven in de winkel langs loopt en zegt…..Dames! Er zijn ook liften hoor! Ja! Dat zien wij ook! Hahahahahaa. Oh wat hou ik toch van winkelen!

zaterdag 15 december 2007

Inge jarig

Vandaag was mijn lieve lieve zus jarig. Ben de hele dag bij haar thuis geweest. Savonds kwam er bezoek. Was heel gezellig. Veel gekletst, onzin vooral, want dat vinden wij leuk! En hebben ook nog een tijdje rummicub gespeeld met een paar mensen. En wij zijn eigenlijk geen spelletjesmensen. Maar ach, een stel mannen die een biertje ophebben, vinden alles leuk he! Nee het was echt heel gezellig. Hiep hiep hiep Hoera voor mijn lieve zus!

vrijdag 14 december 2007

Naar de schoonheidsspecialist

Vandaag ben ik lekker even naar de schoonheidsspecialist geweest. Een vriendin van mijn ouders doet dat. Ik dacht, voor de feestdagen laat ik me maar weer eens opknappen. Voor zover dat mogelijk is dan he, hahaha. Nee ziet er weer netjes uit. Verder heb ik vandaag niet zoveel gedaan.

donderdag 13 december 2007

Toestemming van de LOI en het UWV!!!!

Yes! Ik wist het. De aanhouder wint! Ik mag aan mijn studie beginnen bij de LOI. Ik had al toestemming van de LOI om aan de studie te beginnen, alleen ik moest nog op het uwv wachten. Van hun heb ik ook toestemming om deze studie te gaan doen, krijg het alleen niet betaald. Nouja, dat is wel jammer, maar ik ga het toch doen! Op 3 Januari begin ik ermee. Spw3 - Gehandicaptenzorg. Normaal duurt deze opleiding 2,5 jaar, maar ik heb er van de LOI 5 jaar voor gekregen. Zodat ik de stage na de transplantatie kan doen en er ook gewoon meer tijd voor heb. Echt heel fijn dat dat mocht. Ik geniet nu dus nog even van mijn al ongeveer 2 jaar durende vakantie hahaha. Want dadelijk moet ook IK met me neus in de boeken. Maar ik heb er ontzettend veel zin in.

maandag 10 december 2007

Pakjesavond!!

Oh! Vandaag hadden we pakjesavond. En het was zo leuk. Normaal hadden we dan surprise met het hele gezin en dan gourmetten. Maar dit jaar ging het ietsje anders. We vierden het wel zoals de afgelopen jaren bij Inge en Ted. Alleen, voordat wij aan onze surprise’s konden beginnen, moest Niels natuurlijk zijn kado’s uitpakken. Niels was al een week helemaal vol van sinterklaas en zwarte piet. Hij zag ze overal, op alle daken! Alleen wij zagen nooit iets….Gek he. Hij zong en zong samen met Inge en Ted voordat die ging slapen bij ze slaapkamerraam. Want ze hadden m dus verteld dat sinterklaas een keer kado’s kwam brengen. Lief he. Dus vanavond was het dan zover. Inge en Ted hadden alles verstopt in de kelder. Iedereen was inmiddels bij Inge en Ted, ons gezin bestaat plus aanhang uit 14 mensen inmiddels. Dus dat duurt even voor iedereen er is. Dus alles werd langzaam uit de kelder gehaald, iedereen zette zijn surprise ook in het midden van de kamer. En Niels keek zijn ogen uit. Zo leuk om te zien. En riep de hele tijd…..Niels! Tatootjes!!! Hij kreeg zoveel dat die van gekkigheid niet meer wist wat en hoe snel die alles moest uitpakken. Daarom had die dus het geweldige systeem bedacht om iedereen ook maar iets te geven, zodat we m konden helpen met uitpakken haha. Hij kreeg uiteindelijk boekjes, autootjes, diertjes, puzzels, en als klap op de vuurpijl een Grote tractor met aanhangwagen waar die dan op kan fietsen. Nou voordat die het uitgepakt had wist die al wat het was, raar maar waar. NIELS!!!!!!! Tactor!!!!!!!!!!!!!!! Dat was zijn reactie. En dat met een trillende stem van opwinding. Echt heel leuk. Voor Sara waren er door sinterklaas en zwarte piet ook een paar kleine dingetjes gebracht. Een boekje voor haar eerste woordjes, een knisperknuffeltje en nog iets. Weet niet meer wat. En nadat Niels klaar was met alles uitpakken waren wij aan de beurt. Alleen vond Niels het uitpakken erg leuk dus hielp iedereen maar wat graag om zo snel mogelijk al dat papier eraf te scheuren. Mijn moeder had een nieuwe prullenbak gevraagd. Dus Niels zo slim als die is, al het papier in oma’s nieuwe prullenbak. Haha. Iedereen kreeg hele leuke kado’s. Ik zelf kreeg een boek. Van Simone van der Vlugt – Het laatste offer. Deze wilde ik echt nog heel graag hebben. Dus dat was mooi. Na alle surprise’s gehad te hebben zijn we lekker gaan gourmetten. Ik had Inge die middag al geholpen met alles klaarmaken. Dus zag er allemaal al goed uit. Heerlijk gegeten met ze alle. Na het eten nog een tijdje lekker nagetafeld zoals ze dat noemen haha. En daarna allemaal weer eens naar huis. Volgende dag moest iedereen namelijk wel gewoon werken dus. Het was echt een hele leuke avond.

vrijdag 7 december 2007

Naar de podotherapeut (zooltjes)

Een tijdje terug ben ik voor een gesprek bij een podotherapeut geweest. Mijn rug is best wel scheef geworden in de laatste jaren. En dat is dus nu aan mijn hele houding te merken. En heb ook altijd rugpijn, en sta ook erg scheef. Dus toen heeft mijn fysiotherapeut me doorverwezen naar een podotherapeut. Zij heeft toen alles even nagekeken en tot de conclusie gekomen dat ik misschien zooltjes in me schoenen nodig had. Daar zou dan niet alles over mee zijn. Zal ook niet ineens helemaal recht worden, maar wel iets van verbetering. Iig minder pijnklachten in me voeten ook. Want die deden vaak ook erg zeer. Ik had ook 2 cm verschil tussen mijn linker en rechterheup. Dus ik zou dan zooltjes krijgen met in de linker een kleine verhoging en ook een soort van demp iets erin. Omdat ik volgens haar erg bonkte met me hakken als ik liep. Vandaag, ongeveer 2 weken later nu, kon ik ze ophalen. Ik heb er meteen de hele dag opgelopen. Moest er wel even aan wennen, maar heb er geen last van verder. Over 2 maanden ongeveer moet ik terug op controle en dan kijken we of het zo goed is of dat er nog wat aan aangepast moet worden. Hopen dat het een beetje helpt.

donderdag 6 december 2007

Bedankt

Sanne, ik ken je niet. Maar ik vond je berichtje in me gastenboek erg leuk. Ik heb al heel wat liedjes geluisterd. En kon ze allemaal zo weer mee zingen. Al dacht ik wel een paar keer……….Zingen ze dat!? Haha. Vroeger zong je dus eigenlijk maar wat he. Nouja, toch heel erg leuk. Bedankt.

woensdag 5 december 2007

Sinterklaasavond

Ik hoeveel gezinnen zitten de papa en mama met hun kindjes nu om een grote jute zak met veel cadeau’s? Of in hoeveel gezinnen is nu de buurman opgeroepen om toch even snel een hulpsinterklaas te zijn bij de buurkinderen? Ik vind het toch altijd een leuk idee hoor…… Alleen keek ik net naar ‘man bij hond’ en daar was een alleenstaande moeder met twee hele leuke kinderen. En die moeder vertelde dat Sinterklaas daar niet meer gevierd werd…..Had ze geen geld voor als alleen staande moeder die in de bijstand zat. Maar, dan staat er wel al op 5 December een reuze kerstboom met alles erop en eraan erin. De kinderen kregen zelfs te horen dat ze niet meer hun schoen hoefde te zetten, want moeders had er toch geen geld voor. Vond het toch wel heel zielig hoor. Alleen dacht ik ook een beetje, kon je echt echt echt niet iets kleins in de schoentjes doen van die twee jongetjes? …………… Maandag vieren wij met ons gezin Sinterklaas. Dit jaar geen surprise meer, maar wel allemaal een cadeau en een gedicht. En toch…….Gelukkig maar, voor Niels en Sara ook een aantal cadeautjes. Ben dan toch wel blij dat wij het wel zo goed hebben dat dat allemaal kan. Ach ik vond die kindjes zo zielig………..Zie je maar weer, hoe goed je het soms hebt. (was ik nu te serieus?)……

maandag 3 december 2007

3 stukjes

Ze zijn terug!!!
Ik denk dat het ongeveer tien jaar geleden is. 8 – 9 jaar was ik dus. En zo ontzettend ‘fan’ van de Spice-Girls! Ik vond de muziek zo leuk. Zong alle liedjes mee, voor zover je dan de teksten goed mee zingt natuurlijk. Maar ik werd altijd zo vrolijk van hun liedjes. En nu……toch wel als ik heel eerlijk ben tot mijn grote vreugde zijn ze weer bij elkaar. En het klinkt weer net zo leuk als toen. Ik zag net een klein stukje van een nieuwe concert, met allemaal oude nummers natuurlijk wel nog. Oh heerlijk. Zong zo alles weer mee. Hun nieuwe nummer ‘Headlines’ is ook erg leuk vind ik. Echt weer heel erg Spice-Girls achtig. Leuk Leuk Leuk. Ik ben helemaal in me nopjes. Toch wel……..Dus nu snap ik het gevoel dat mijn moeder heeft als ze muziek van ‘haar tijd’ hoort. I Love Music…………

Nieuwe Site!
Ja het wordt tijd. Twan is er daarom ook druk mee bezig. Deze site bevalt me niet meer zo, wordt een beetje saai nu. En….hij doet t niet zo goed meer. Zoals je misschien goed is de tekst in me dagboek nu 1 kleur, alles zelfde lettertype en als je verder naar onder scrolt staat ook veel tekst helemaal aan elkaar….Dus geen lege regels er meer tussen. Het is dus een rommeltje!! Dus Lieve Lieve Twan, opschieten. Er klagen ook nog andere mensen behalve ikzelf. Kusje!::

Liefdesverklaring via Google:
Nee!!! Twan! Hahaha. Ooit he heeft Twan een keer op de voorpagina van mijn site een lief stukje geschreven. Maar dat in dezelfde kleur getypt als het beeld. Dus dat zie je alleen als je het selecteert. En hij heeft dat nooit gezegd, gewoon gewacht totdat ik er per toeval achter kwam. Dit gebeurde wel al snel. Sorry Twan. Haha. Maar nu, komt Twan net aan op msn. ‘Lisa….Google je naam eens’. Nou en ik doe dat. Staat daar een link naar mijn site natuurlijk maar daarbij…..het stukje wat Twan heeft geschreven. Hahaha! Hebben wij dat. Achja, nu is onze liefde zelfs via Google te vinden…..Slijm Slijm.

zondag 2 december 2007

Winter Wonderland………….(ik haat parkeergarage’s nu echt)

Vandaag ben ik met Sander, Boukje, Purcy, Famke en Lobke naar Maastricht gegaan. Naar Winter Wonderland. Dat is echt heel leuk. Dan heb je op het vrijthof een grote …….ja winter-markt iets. Met kraampjes, schaatsbaan, kerstdingen natuurlijk, skihutjes waar je lekker dingen kan eten en drinken, een reuzen-reuzenrad. En nog meer leuke dingen. En vooral gewoon een gezellige sfeer! Heel leuk. Hebben daar twee uurtjes rondgelopen. Boukje kan goed rolstoel duwen….hahaha. Hebben maar 5 mensen op hun hakken gereden:P Maar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Voordat je je auto hebt geparkeerd in Maastricht tijdens zo’n druk weekend, ben je een dik uur verder. En als je dan een parkeergarage gevonden hebt, is het fijn als je er gewoon in 1x inkan. Maar nee hoor. Ik ben al niet zo’n held in liften en parkeergarages’s enzo. Vind dat toch altijd een beetje eng, stel er gebeurd iets, en dan! En ja hoor……….Vandaag was de dag. Na lang zoeken hadden we een parkeergarage waar nog een paar plekjes vrij waren. Stond alleen een hele lange rij voor. Maarja toch maar erin. En normaal rij je erin en dan heb je vrij snel de slagboom…Alleen bij deze…..rij je erin en dan staan er nog wel 25 auto’s voor je voor je echt erin kan. Sta je dus in een soort tunnel. Dus we konden soms een heel mini stukje vooruit. Oke goed, ik hou er niet van, maar ik hou me stil. Muziekje aan, kletsen met de rest. Prima. En ineens, daar gaat me een keihard alarm af…….en we keken elkaar nog zo aan zovan, nou die markt hoor je die attracties tot hier. Haha. En toen……..een keiharde stem die in het Nederlands, Duits, Frans en Engels verkondigde dat iedereen zo snel mogelijk via de uitgang of nooduitgang de garage moest verlaten. Shit! Heb ik dit. Maar, voordat iedereen dan beseft wat die moet, en echt ook uitstapt…dat duurde lang. Maargoed, dan stapt iedereen uit……..we waren met de auto van Inge……Zit ik dus net op de plek waar Niels altijd zit. Is die deur vergrendeld vanaf de binnenkant. Paniek!!! Maar gelukkig had Boukje dat snel in de gaten. Maar dan…………Iedereen rende die parkeergarage die tunnel uit. Maar dat was zeker 300 meter berg op he! En iedereen rennen……Oh ik dacht dat ik doodging. En iedereen vergat mij! Whahaha. Maar toch, als je echt moet en er is toch wel beetje paniek…….dan loop je toch harder dan je kunt. Ja rennen ging echt niet, maar ik was er toch redelijk snel uit. Boven aan de berg waar iedereen rustig stond, was ik zo blij he!. Ik moest echt bijkomen. Helemaal dood was ik. Maargoed. Een kwartier later werd er doodleuk omgeroepen…………U kunt allemaal weer naar binnen. JEZUS!!!! Whahahaha. We hebben uiteindelijk niet gehoord wat er nou aan de hand is geweest. Misschien maar goed ook. Maar God, wat was ik bang zeg! Echt waar.

zaterdag 1 december 2007

Gewinkeld en een gezellige avond bij Inge

Ik heb vandaag met me moeder lekker gewinkeld. Was ik echt even aan toe. Haha. En ik heb eindelijk mijn jurkje. Ik wilde voor de kerst heel graag een jurkje hebben. En ik heb er nu dus 1 gevonden. Een zwart strapless jurkje. Heel mooi. En we hebben zoals altijd ook weer even lekker bij Bracke gegeten. Dit keer geen uiensoep maar een soort broodje met van alles uit de oven. Ook lekker! Daarna nog een beetje door de stad gehobbeld en toen maar naar huis. Eerst nog even langs Inge om me jurkje te showen natuurlijk. En toen maar naar huis. Daar maar een beetje mijn spullen van het zkh nog opgeruimd. En toen belde Inge, of ik vanavond ook nog kwam. Dus Homme heeft mij maar opgehaald. Lekker pizza daar gegeten. En de rest van de avond met Homme en Ted achter aan de tafel dom zitten kletsen en op internet grappige filmpjes gekeken en auto’s bekeken. Vet(H)! haha. Inge zat ondertussen de haren van Purcy te vlechten en dat duurt altijd heel lang. En dan kijkt Purcy omdat die dan zo lang stil moet zitten dvd’s. Maar die vonden wij niet zo leuk. Daarom zat ik dus met Homme en Ted achter aan de tafel. Oh…dit is wel ff grappig. Niels was met duplo aan het bouwen. En ineens hadden Homme en ik het geweldige idee om iets voor Inge en Ted te maken. En dan wel een …….ja hoe noem je dat. Zo paal waar die vrouwen aan paaldansen. Een Dans-paal dus hahahahaa. Dus daar gingen we…….die kleine vierkante blokjes stapelen van de grond tot aan het plafond. En dan hopen dat het precies paste en het dus vast zou klemmen. Alleen het lukte net niet, ja we kwamen wel tot boven, maar net 2 cm speling. Dus we hebben 5 pogingen gedaan om het vast te krijgen. Het stortte namelijk 5x in omdat ik zo hard erom moest lachen dat ik dat ding weer niet goed vasthield. (ik moest lachen omdat het steeds lachwekkender werd natuurlijk) Of Niels stootte m om. Haha. Dus we hebben het maar opgegeven. Jammer!!! Arme Inge en Ted. Verder hebben we een hele gezellig avond gehad. Vind ik toch wel leuk hoor na zo’n zkh opname….Lekker op de bank hangen bij Inge en Ted