woensdag 31 oktober 2007

Niels in de krant!!

Jaja. Niels gaat zijn tante achterna. Rich and Famous!!!! Alleen valt het rich wel mee en ja, het famous ook wel als je t vergelijkt met Justin Timberlake ofzo. Maar toch! Hij staat in de krant hoor mensen. Kan ook niet anders he! Zo’n lief ventje. De ouders van Ted hadden een stukje en een foto van Niels en de hond van hun ingestuurd. Heel leuk. Voor de mensen die het willen zien, in Limburg dan, het staat in ‘de uitkijk’ Op de voorpagina. Duh! Haha

dinsdag 30 oktober 2007

Weer thuis

Hehe! Het zit er weer op. Eindelijk. Ik heb weer twee weken in het ziekenhuis gelegen. Oftewel. Hotel AZM. Alleen was het dit keer een extra lange opname voor mijn gevoel. Normaal krijg ik en alle andere cf-ers in NL via Fok een laptop en/of een UMTS-kaart te leen tijdens een opname. Alleen dit keer waren alle kaarten in gebruik. Nouja kan gebeuren he. Ik had een goed boek mee, dus ik kon wel even een paar daagjes zonder. Alleen werd dit uiteindelijk een hele opname zonder internet. Ik had na een weekje wel een kaart alleen had het bedrijf waar die kaarten van komen toen een storing. En de laatste 3 dagen van mijn opname deed mijn laptop het ineens niet. Drama! En de mensen die mij goed kennen…..die weten dat ik niet zonder internet kan. Haha!. Maar, Inge had heel lief nog een nieuw boek voor me gekocht en een vriendin nam nog wat boeken mee, dus ik heb de hele opname wel lekker veel gelezen. Is ook eens fijn hoor. Dus ik kan wel zonder internet, vind het alleen vervelend dat ik niemand op de hoogte kan houden hoe het met me gaat. En dat was net deze opname wel handig geweest. Want het was best een zware opname deze keer. Ik was deze keer wel redelijk op tijd gegaan dus ik dacht, een kuurtje en dan gaan we weer naar huis. En de eerste week ging het redelijk. Ja wel benauwd maar niet echt ziek ofzo. Dus ik zeg nog tegen (weet ff niet meer wei) Ik heb deze keer wel een rustige opname, geen gekke dingen, kuurtje en dan kan ik na 2 weekjes weer lekker naar huis. Nou de dag erna, ik wordt wakker….Hoofdpijn. Maar niet zoals anders, maar echt heel heel heel erge hoofdpijn. En dit was dus 5 dagen achter elkaar. En dan zo’n pijn dat ik niet tegen daglicht kon, pijnstillers hielpen niet, moest ontzettend veel overgeven en ik was echt doodmoe, dus viel steeds in slaap en als ik wakker werd was de pijn helemaal niet meer uit te houden. Dus na uitgesloten te hebben dat het migraine was, of een wervel verkeerd te hebben zitten, kwam er een andere arts. En die ging me een paar vragen stellen. Wanneer heb je hoofdpijn, hoe voelt het, en helpen pijnstillers. En na mijn 3 antwoorden zei die…..we gaan je een bloedgas prikken en dan denken we wel dat we het weten. En ja hoor, mijn co2 is te hoog. En daar kun je dus hele erge hoofdpijn van hebben. En nu zit er dus maar 1 ding op. Ik moest weer aan de kapbeademing. Dit heb ik een half jaar gelden ook een tijdje geprobeerd. Maar nu moet het dus echt. Moet nu elke nacht aan die bedamingskap liggen, totdat ik nieuwe longen heb. Hier komt me scheldpartij….K*T, K*T, K*T!!!! Nee ff serieus, ik baal er echt heel erg van. Het is echt een groot onhandig rotding. En t slaapt niet lekker. Maarja, die hoofdpijn was ook niet vol te houden. En ben nu wel van de hoofdpijn af en mijn Co2 zakte ook redelijk snel al na een paar dagen de kap gebruikt te hebben. Dus we gaan er thuis braaf mee verder. Laat die longen nu echt maar komen…………….

Laptop ‘opgeruimd’

Whoehoe! Eindelijk! Me laptop is weer snel! Lieve Lieve Homme heeft in de week dat ik bij Twan was mijn laptop eens goed opgeruimd. En alles weer netjes bij elkaar gesorteerd. Dus! Alles gaat weer als een tiet! Echt fijn hoor, want hij was op t laatst zo langzaam dat als ik m opstartte, ik eerst uitgebreid naar de wc kon enzo en als ik geluk had kon ik er dan iets mee. Nou nu kan ik met me ogen knipperen en dan is die al opgestart. Haha nee dat ook niet, maar hij is wel weer super! Zo applaus voor toch een beetje ‘mijn’ Homme. Of is die van jou Inge??;-) haha!

maandag 29 oktober 2007

Weekje bij Twan geweest

Oh! Het was echt een super leuk weekje. Normaal als we 4-5 dagen samen zijn, dan worden we allebei wat moe enzo. Niet moe van elkaar, maar gewoon van toch drukkere dagen dan dat je normaal hebt als je thuis bent. Maar nu, ben 7 nachten geweest, maar ging echt super. Kwam misschien ook, omdat we deze keer niet zo lui waren. Haha. Hebben verder wel een rustige week gehad. Nergens heen geweest ofzo. We hadden gewoon geen zin. We hebben wel nog even eraan gedacht op uit eten te gaan, maar het was zo koud en nat weer. Hebben we maar toen de ouders van Twan uit eten waren samen met Mark (broer van Twan) mega pannenkoeken besteld. Ook lekker. En lekker makkelijk. Vrijdag avond kwam bijna niemand van Twan zijn vrienden, dus hebben we een film gekeken. Met 2 jongens die wel kwamen haha. Die kwamen ons storen onder een ‘spannende’ film. Jezus, wat was dat een suffe film zeg. Weet niet eens meer hoe die heet. Haha. Zaterdag avond hadden we feest. De papa van Twan was jarig geweest. En dat vierde ze nog. Was echt een gezellige avond. De familie was er en natuurlijk vrienden van Twan. Drukke avond was het, maar wel heel leuk. Lagen laat in bed, maar gelukkig bleef ik dus nog een xtra nachtje, dus konden we mooi uitslapen. Zou eigenlijk zondag naar huis gaan. Maar had nog van de vorige keer een fles voeding staan voor 1 nacht. Dus die heb ik maar opgemaakt. Hahaha. Slecht excuus he:P Maandag heeft de vader van Twan me vroeg in de middag naar huis gebracht. Was echt heel erg moe uiteindelijk. Maar heb een heel fijn weekje gehad. Klaar om samen te wonen. Waren een paar mensen die zeiden dat we elkaar na een week continue samen zijn wel zat zouden zijn…..Nou nee hoor. Wij niet:-D Oh nog 1 ding, Twan, we moeten niet meer van die gekke tekenfilmpjes liedjes in bed zingen hoor. Stel je voor iemand heeft ons wel gehoord!!!!! Boes Boes, Boes Boes. Haha!

zondag 21 oktober 2007

Sara gedoopt

Vandaag is Sara gedoopt. Ooit, toen ik zelf nog een klein meisje was, ben ik ook gedoopt. Nou, ik was wat ouder dan normaal, een jaar of 3-4 denk ik wel al. Maar dat zal wel zo zijn redenen gehad hebben. Als ik de foto’s terug kijk, huil en schreeuw ik alles op bij elkaar op het moment dat er een paar druppels water op mijn hoofd vielen. Mijn ouders gingen elke zondag met alle kinderen (tot we oud genoeg waren en niet meer wilde) trouw met ons op zondagochtend naar de kerk. Na mijn 14e ongeveer had ik het wel gezien. Sprak me allemaal niet zoveel aan. Nu ga ik alleen nog een enkele keer, met speciale gelegenheden. Of als me moeder heel heel heel lang zeurt of ik echt niet een keer mee wil, want iedereen in de kerk vraagt altijd zo lief hoe het met me gaat. Hihi. Maar toen Sara gedoopt werd, vond ik dat toch wel weer mooi. Dus ben niet helemaal anti-kerk blijkbaar. En Sara was een stuk stoerder dan ik was. Ze gaf geen kick en bleef lekker rustig bij Inge in de armen liggen. Na de doop hadden we nog in de kerk met wat vrienden en familie koffie en broodjes. En ’s avonds hebben we met ons eigen gezin en de ouders en zus van Ted nog bij Inge en Ted chinees gegeten. Was een drukke maar gezellige dag dus. Sara lag lekker in de box en gilde de hele tijd. Echt leuk. Zou ze nou nog aan die doop gedacht hebben? Hihi. Nou meisje! Ik hoop dat je een mooi leventje krijgt. Samen met je broer, papa en mama! En alle mensen om je heen die je ook ontzettend lief vinden.

zaterdag 20 oktober 2007

Druk weekend.

Ik heb/krijg een druk weekend. Vandaag mijn tas(sen) ingepakt. Ga Maandag naar Twan toe. Man wat neem ik toch weer veel mee. Maarja, het is ingepakt. Na er 3 uur over gedaan te hebben. Haha. Ga zo nog even mijn laptop naar Inge brengen. Want Homme gaat die voor me maken. Denk dat ik dan maar even bij inge blijf. Morgen word Sara gedoopt. Word een lange drukke dag! Moeten om 9uur in de kerk zijn. Me moeder moet nog even van te voren broodjes en koffie klaarzetten. Voor na die dienst. En aangezien ik nog geen rijbewijs en auto heb, moet ik met haar mee. Anders kon ik mooi om 09:50 rijden haha. Begint pas om 10:00. Blijf dus niet te lang bij Inge vanavond. Morgen er vroeg uit en een lange dag. Ik schrijf zo snel mogelijk weer!

donderdag 18 oktober 2007

again: Hallo???

Lig je eventjes lekker op de bank, even slapen. Gaat me telefoon. Inge. Maar die had ik net gesproken, dus ik dacht. Nou even niet, slaap net bijna. Maar hij bleef over gaan, dus nam toch maar op. Hoor ik een klein schattig stemmetje aan de andere kant. Hallo? Isa....Doe jij? Ik, auto, vliegen! Hoi Niels!!! Mag jij bellen lieverd? Ja! Echt waar Isa! Niels?? Wat doe jij lieverd?? Bellen Isa mama!!!! Hallo? Hoi Inge. Ja Niels belt mij. Ow oke, hier heb je m weer. Hoi Isaa!!! Doe jij nou????? ..................Dit vind ik nou een leuk telefoongesrpek. MIJN!! Lieve kleine neefje Niels die mij eventjes opbelt.Gewoon om te vragen....Isa?? Doe jij?? Hoe die het voor elkaar kreeg geen idee, denk dat die het laatst gekozen nummer belde. Haha. Wijsneusje. Maar ben dol op m!!

Uchelig....

Bluh! Zou vandaag eigenlijk naar Ted. Donderdag he. Maar kon niet uit me bed komen. Werd drijfnat van het zweten wakker. En misselijk en suiker beetje hoog. Dus ik heb Ted gebeld en toch maar gezegd dat ik niet kwam. Wel jammer, maar bluh. Heb de hele ochtend tot een uur of 12 geslapen. Als een BLOK! En daarna toch maar uit bed en eens gaan sprayen enzo. Kon het niet opbrengen om me aan te kleden ofzo dus ben maar met een deken om op de bank gaan liggen met een goed boek. Was er al een tijdje in bezig, maar kwam er niet echt doorheen. Maar! Hij is uit hoor. Was me bluh-dagje toch nog ergens goed voor

dinsdag 16 oktober 2007

Typisch Nederlanders he!

Daar sta je dan. In een lange lange rij. Voetje voor voetje een stap dichter bij iets dat gratis af te halen is. Ze willen het allemaal hebben, maar toch eigenlijk ook weer niet. Zijn we er blij om dat het toch te krijgen is....Jazeker! En ineens voor je het weet sta je vooraan in de rij. Je stroopt net als alle voorgaande mensen je mouw op en PATS! Daar heb je je griepprik

maandag 15 oktober 2007

………..Kuurtje.

Ik heb vandaag even met het zkh gebeld, was namelijk al een tijdje aan t twijfelen of ik nu wel of geen kuur nodig had. Wilde eerst een pillenkuurtje thuis proberen. Maar eigenlijk weet ik al wel dat dat niet genoeg helpt. Dus vanmorgen toch maar even gebeld. En ik ga toch maar netjes naar het ziekenhuis voor een antibioticakuur. Ik kan morgenochtend om 11 uur bellen of er een bed is. Als die er even niet is word ik overmorgen opgenomen. Dus vanaf Donderdag of Vrijdag lig ik weer in me hotelletje. Ik schrijf dan weer een berichtje als ik een UMTS kaart heb van stichting Fok. Dan kan ik weer lekker internetten. Tot…..uh ja over een aantal dagen denk ik dan.

zondag 14 oktober 2007

Arnold...

Dit schrijf ik een ander keertje. Wil hier namelijk een mooi stukje van maken. Maar ben nu te moe. Was een lange dag. Sorry.

zaterdag 13 oktober 2007

Feestje???

Feestje, feestje? Nee denk het niet. Ja ik heb wel iets al 1 jaar en 200 dagen volgehouden. Knap he. Toch tijd voor een feestje, als je zolang iets volhoudt. Benieuwd wat het is?? Nou ik sta 1 jaar en 200 dagen op de wachtlijst. Heb het niet gevierd hoor, me ouders zeiden wel altijd dat elke gelegenheid moet nemen om iets te kunnen vieren, maar dit vond ik toch niet zo. Ik zal een feestje geven als het einde van het wachten er is! Een heel groot feestje!!!

vrijdag 12 oktober 2007

Heerlijk avondje gehad

Ik heb lekker een luie dag gehad. Nikkie is eventjes langs geweest. Even geklets. Nikkie haar nieuwe kleren even aan me geshowd. En toen moest ik toch snel snel onder de douche, Nikkie bleef iets langer dan verwacht. Maar ben lekker bij Harry en Lou gaan eten. En dan echt lekker he. Heb heerlijke pasta met kreeftpoten gegeten met een glaasje champagne. Heerlijk. Even lekker luxe doen en genieten. Na het eten nog lekker lang aan tafel zitten kletsen en vooral erg veel moeten lachen om domme uitspraken. Dit vind ik nou echt leuke avondjes. Zitten, niks hoeven doen en heerlijk eten.

Alles is liefde!




Nee, dit word niet een of ander klef verhaal over Twan en mij. Maar ik ben vandaag gezellig bij Irene en Sjoerd gaan eten en daarna zijn we naar de bioscoop gegaan. En dus naar de film 'alles is liefde'. En ik ben eigenlijk niet zo voor de NL talige films hoor. Vind ik vaak te plat en altijd zelfde mensen spelen daarin. Maar deze! Geweldig was die. Leuke mensen speelde erin....Carice van Houten, Paul de Leeuw, Daan Schuurmans, Wendy van Dijk, Thomas Acda en Valerio Zeno! Hele andere cast dan normaal dus. 'Alles is liefde' lijkt erg op de film 'Love actually'. Alles is Liefde is een romantische komedie over de liefdesperikelen van zes koppels die er achter komen dat liefde overal is. En dat ze het allemaal willen. Maar liefde is als Sinterklaas, je moet er in geloven, anders wordt het niks!! Meer vertel ik er niet over, maar het is een echte aanrader. Verder was t natuurlijk hartstikke gezellig met Irene en Sjoerd. Eindelijk weer eens bij gekletst en altijd handig, veel boekentips van Irene gekregen. Die vind het net als ik (sinds kort) ook heerlijk om met dr neus in een goed boek te zitten. Ik hoop ooit net zoveel boeken als haar verzameld te hebben.....Hiihii

PRISON BREAK seizoen 3 START!!!!

Today is the day! Twan en ik hebben seizoen 1 en 2 helemaal op dvd gekeken! En het was echt helemaal geweldig. En vandaag. Eindelijk! Begint seizoen 3. Dus ik zit vanaf vandaag stipt om 20:30 naar rtl5 te kijken. Lekker Prison Break kijken! Alleen....je raad 't al. Ik moet vanavond weg!!!! Maar ik heb vanmorgen om half 8 al een smsje gestuurd naar Homme! En die neemt t voor me op! Lief he!!! DUS!!! Wil je echt een mega gave serie zien. rtl5 om 20:30!!!!!!!!

donderdag 11 oktober 2007

Een nieuwe Twan…

Dit is wel heel gek. Ze zeggen zovaak dat leven en dood dicht bij elkaar ligt. Nou hier is het bewijs hoor. Gister schrijf ik over Arnold en net hoor ik dat Nicole (beste vriendin van Inge) net bevallen is van een zoon. En hij heet Twan. Gefeliciteerd Roy Nicole en Rik natuurlijk. Geniet van jullie 2e zoon. En aan de naam zal het niet liggen. Dat moet wel een schatje worden;-)

Van TMF naar Boudewijn de groot!!

Ja het is echt gebeurd. Het ene moment keek ik TMF en zong ik vrolijk mee met Timbaland en een paar uur later zat ik samen met me moeder en de schoonouders van me zus in het theater in Maastricht. En dan wel in de zaal waar Boudewijn de Groot optrad. En nu komt het.....ik vond het GE-WEL-DIG! Was echt mooie muziek en ook een super band had die. Ik kende natuurlijk wel een aantal oude nummers van hem, maar dit was een hele nieuwe show. Al kwamen er tot grote vreugde van de oudere generatie (de hele zaal dus, op mij na) ook een aantal goue ouwe voorbij;-). Maar ik zal even vertellen hoe ik daar nu beland was. Mijn moeder heeft een abbo op het theater, en ik bestel voor mezelf aan het begin van het jaar ook altijd een aantal dingen waar ik heen wil. En toen ik dat deed, zag ik dat Boudewijn de Groot ook kwam. En mijn Twanneman is Dol op Boudewijn, dus ik dacht. Daar koop ik 2 kaartjes voor. Maar een aantal maanden later, deze donderdag dus, was het dan zover, maar Twan kon niet mee:-( Maarja, wilde me moeder ook niet alleen laten gaan. Dus ben ik gezellig met me moeder naar Boudewijn de Groot gegaan. Eerst ergens lekker uit eten. Nu moet ik wel heel eerlijk zeggen dat ik een beetje hoopte dat ik geen bekende tegen zou komen. Kan toch niet, ik, die altijd hippe muziek draait ineens bij Boudewijn in de zaal. hahhaa. Maar ik ben over mijn grote schaamte heen...dus ik durf het nu wel hier neer te zetten. Nee even serieus. Ik vond het echt GE-WEL-DIG! Heb echt genoten. En als Twan nieuwe longen heeft, koop ik weer nieuwe kaartjes en gaan we echt met ze 2tjes naar Boudewijntje!!!!! Maar dan toch op de terugweg in de auto mijn Timbaland weer (A)

Foto's inplakken

Wat een werk. Ik heb echt ontzettend veel foto's op mijn laptop. Dus ik dacht een tijdje terug. Laat ik eens creatief zijn en een aantal leukste in gaan plakken. Dus daar ging ik. De leukste selecteren. En kwam uiteindelijk op een aantal van 544 foto's uit. Heb ze toch maar besteld. Waren erg leuk. Gister waren ze binnen bij de fotograaf, dus die heb ik even met mam en Inge opgehaald. Waren toch even in de stad bij Bracke eten. (was er al lang niet geweest) Maar ja. Ik dwaal af:P Ben dus vandaag begonnen met plakken. Nog niet INplakken, nee alleen nog maar op ALLE foto's op alle 4 de hoekjes zo dubbelzijdig plakkertje doen. Zodat ik ze dalijk allemaal kan inplakken. En nadat ik dat gedaan had. (3uur verder ofzo) Had ik geen zin meer om echt in te gaan plakken. Wil dat toch netjes doen en er even de tijd voor nemen. Nu ga ik dat zaterdag doen. Lobke, het zusje van Famke (is weer het vriendinnetje van Purcy) die komt mij dan helpen met inplakken. Vond ze wel leuk en ik ook natuurlijk. Ik hoop dat het een beetje opschiet. Maar ooooit! Kan ik zeggen dat ik ook wel s iets creatiefs doe.......